Bestill ECG247

 

ECG247 er tilgjengelige for forbrukere i de fleste apotek. Velg et nettapotek under for å bestille.

For helsepersonell tilbyr vi ulike løsninger og direkte bestilling av sensorer og elektrodeplaster. Velg bestillingsskjema for helsepersonell for bestilling fra vår distributør Enimed AS.

Vi tilbyr også egen pasientdatabase og tilgang for flere brukere for legekontor og sykehus. Benytt bestillingsskjemaet.

Er du helsepersonell?

Vennligst benytt deg av bestillingsskjemaet. Bestillingen krever HPR og ORG nummer.

Forsendelse og fakturering skjer fra våre distributører Avalon Medical AS og Enimed AS. Avalon og Enimed er en del av Medu gruppen, og er våre distributørpartnere i det norske profesjonelle markedet.

Bestiller du som forbruker?

Bestill hos en av våre forhandlere

Er du helsepersonell?

Vennligst benytt deg av bestillingsskjemaet. Bestillingen krever HPR og ORG nummer.

Vurdering av hjertespesialist

Bestill manuell vurdering av din test fra en av våre hjertespesialister direkte i ECG247 appen. Vurderingen blir tilgjengelig i appen vanligvis innen 1-2 arbeidsdager. Vi har kun mulighet til å vurdere selve ECG247 testen. Spørsmål om symptomer, utredning og behandling må rettes til egen lege.

Flere brukere?

Bestill egen database med tilgang for flere leger og annet helsepersonell til samme pasientliste. Vi anbefaler dette for større legesentre og sykehusavdelinger. EKG-databasen er kryptert og kun tilgjengelig for din organisasjon. Dere administrerer nye brukere selv. Vi gjør oppmerksom på at inviterte tester ikke kan deles med andre via delingskode i appen. Ta kontakt med oss ved spørsmål.