Om ECG247

ECG247 er en medisinsk sertifisert sensor for kontinuerlig og langtidsovervåkning av hjerterytmen for å avdekke alvorlige hjerterytmeforstyrrelser. Produktet er rimelig, enkelt i bruk og effektivt. Sensoren gir tilbakemelding til bruker i sann tid og gir umiddelbart varsling dersom mulige hjerterytmeforstyrrelser detekteres. EKG-data lastes direkte opp i sikker skylagring, og er enkelt tilgjengelig for helsepersonell. Sensoren er i dag i bruk hos fastleger, hjertespesialister og private og offentlige sykehus. Produktet er også tilgjengelig for selv-testing og kan kjøpes i nettapotek.

ECG247 er utviklet og produsert av det medisinske teknologiselskapet AppSens AS. AppSens har sammen med Sørlandet sykehus HF, Universitetet i Agder og en rekke teknologipartnere utviklet den innovative hjertesensoren. ECG247 er en avansert sensor der elektronikken er gjenbrukbar mens elektroden er engangsutstyr. Sensoren kan derfor gjenbrukes til flere tester eller for flere personer. Sensoren har avanserte algoritmer for automatisk deteksjon av alle alvorlige og vanlige hjerterytmeforstyrrelser.

I programvaren benyttes kunstig intelligens for å forbedre nøyaktigheten. Sensoren har sensitivitet og spesifisitet på høyde med tilsvarende medisinsk utstyr, og er sertifisert og CE-godkjent av DNV GL iht. Medical Devices Directive class IIa.

 

 

Samarbeidspartnere

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Klikk «OK» for å samtykke. Mer info