GVM Care and Research i Italia inngår omfattende samarbeid med ECG247

GVM Care & Research er en av de viktigste aktørene i helsesektoren i Italia, og den fremste med hensyn til territoriell utvidelse. Hovedaktivitetsområdene spenner seg fra medisinske tjenester til medisinsk-vitenskapelig forskning og opplæring innen bioteknologi. GVM Care & Research driver totalt 50 helseinstitusjoner i 5 forskjellige europeiske land, inkludert høyt spesialiserte sykehus, poliklinikker, sykehjem og omsorgsboliger.

Selskapene har blitt enige om å inngå et omfattende samarbeid hvor ECG247-teknologien til Appsens vil bli en del av den eksterne hjerteovervåkingsløsningen som snart lanseres og tilbys pasienter av GVM Assistance. Implementeringen av ECG247 er et av de første viktige tiltakene som gjennomføres av den italienske sykehusgruppen som en del av ambisjonene om å utvikle avanserte medisinske telehelsetjenester, basert på innovative løsninger for pasientene. Systemet er planlagt innført i løpet av 2. halvår 2022.

I tillegg til å ta ECG247 i bruk, vil partene starte et omfattende integrasjons- og tilpasningsprosjekt for å effektivisere tjenestene ytterligere. Integrasjonen vil inkludere effektiv tilgangskontroll, sikker og tilpasset sky basert lagring som hensyntar datasikkerhet og personvern og et skreddersydd grensesnitt, høy brukervennlighet og effektiv diagnostisk ytelse. Det første arbeidet med partene sammen har allerede startet.

Samarbeidet kom som et resultat av en vellykket pilot- og klinisk studie ved Maria Cecilia Hospital, Ravenna – Italia, et av GVM Care & Research-sykehusene, i løpet av 2021 og 2022. Etter å ha testet ECG247 på rundt 40 pasienter under forsøkene, oppnådde systemet en av de høyeste resultatene for brukervennlighet både for pasienter (gjennomsnitt 4.5 av 5.0) og for klinikere (gjennomsnitt 4.0 av 5.0).

«Avtalen med GVM Assistance er en anerkjennelse av selskapets internasjonale potensiale. Å jobbe med en profesjonell sykehusgruppe som GVM Care & Research vil hjelpe oss å utvikle oss videre og styrke vår posisjon for fortsatt vekst”, sier Tord Ytterdahl, administrerende direktør i Appsens.

Vi har verdsatt å jobbe sammen med Appsens og deres innovative teknologi, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med å forbedre tjenestene til våre pasienter

- Andrea Masina, administrerende direktør i GVM Assistance
Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Klikk «OK» for å samtykke. Mer info